connect to you like automatic.

shoho, idag äre valborg ! ska vara med tjejerna och så. vet inte vad jag ska ha på mig dock, fan. ja, jag suger på att skriva här.. finns inget intressant att skriva ju. vemfan bryr sig om vad jag ska på mig på valborg? haha, aja. tänker sola idag, va ett tag sen sist. visste du att om man tar anabola steroider och är tjej så får du en snopp? din klitoris växer och blir ungefär 8-9 cm. inte så mysigt. och vem vill ha ett muskelpaket som ser ut som en jäkla köttbit till tjej? då ser jag FAKTISKT hellre ut så här som jag gör nu, lite valkar här och var. men äsch, orka bry sig.

hih

jag vet att alla tycker min musik smak, suger snopp! men fan, så jäkla bra Tila Tequila är! vafan.. Lyssnar ju dock på BÄTTRE än henne, men hon är så kul! 


  


i'm kind of ugly.

i just want you to know, that i never felt this way about anybody else. i think i like you, so don't think i'm crazy when i tell you this... but if you ever hurt me, i fucking kill you.

have you ever try sleeping with a broken heart, well you should ty sleeping in my bed.

i tried to wash away the shame,
but it's still inside of me.
i'm sorry.

tila get it crunk so i drop it like it's hot?

jaha du, igår så va sebastian här sen skulle egentligen några andra komma men dom våga inte pga att dom gjort bort sig tyckte dom. larv! idag så ska jag se fotboll, har inge bättre för mig eller så. sen vet jag inte vad jag ska göra? hmm, jag gillar tila tequila btw.. hon är tuff alltså!
okej? vafan äre för musik! den är så dålig att den blir bra!

feeling helpless.

ikväll skulle vi kanske grilla hemma hos mig.. men det kom en skvätt regn och blåser som en fan så det går inte att just grilla men kanske umgås ändå. vore trevligt! idag tog vi plojfoto med klassen.. fyfan vad man såg ut.. typ som en transa/hora/fet dam... haha, aja får väl gå.. kanske lägger upp några pix sen! sen efter visade jag mina moves på en lyktstolpe men linnea var inge vidare på att filma :/ men men, jag ska iallafall ha trevligt ikväll så man inte fastnar här vid datan.

don't stop the DJ!

haha? vafan är detta? rykten hit och rykten dit! har folk så lite att göra så dom hittar på saker om mig...? jag är tönt från en bondeskola på landet, finns det inget annat prata om? aja, jag gillar uppmärksamhet så fortsätt så. pappi ringde idag så mycket möjligt att jag åker till han den 12 maj.. bara någon dag så! det är najs. då ska fan linnea med! om hon vågar, med tanke på att min far är lite annorlunda. men han kommer nog sköta sig. imorgon ska vi ha plojfoto i skolan, tema svensksommar. jag har ett par SKITFULA gummistövlar som är rosa med blommor på.. dom ska jag ha och typ någon rock och sen ska det stå "HULTSFRED" på magen! hahaha... bakfylle-chic typ. hhihi, häjsväj!

is it big enough?

tonight we can get on, do you like boy?
what you want, is what i want.
give it to me baby like bombom.
come on rude boy,
can you get it up?
is it big enough?
take it
love me.
i like the way you touch me there.
i like the way you pull my hair.
baby, i feel it.
i aint faking, no no.

made in heaven.

sitter här i min ensamhet, skriver om astronomi och tycker synd om mig själv. jag har blivit förkyld, så sjukt jobbigt! skulle egentligen sola idag, men blev inte så.. i'm to fat! får se om jag hinner imogron, måste ju fan ha lite tan! hatar att vara blek, alla ska sola tycker :D nationella prov i matte i morgon, fyfan! orkar inte träna.. men sen spex-foto med klassen på fredag.. temat "svensk-sommar" ;s aja, har ingen vettig att skriva.. 
var på pick-nick med ida igår förresten!

påtalomingenting.

igår kom sebastian på besök, kommer inte ihåg om jag berättat det? aja.. och idag vakna jag med en jäkla förkylning.. sjukt jobbigt! sen efter skolan åkte jag hem, sen hämta ida mig så käka vi lite och snacka lite. pretty najs. men jag frös som en fan, så norpa hennes kofta. (a) sen har jag skrivit på min uppsats, om utomjordingar! som ska vara inne nästa vecka och sen har vi 2 till i svenska. och ett läxförhör i morgon i fysik och verbprov i engelska. fyfan vad jag har mycket och göra. hu!!

i wanna do bad things to you.

fick höra om att jag alltid sitter och tjatar om att jag KANSKE tror att jag är bi.. eller så är jag bara "fyllekåt". hahahaha, skoja där! men där inte direkt att jag kan se på tjej och tänka fan va snygg hon är. eller jo kanske, eller?
men inte mina vänner iallafall.. för dom kanske blir rädda då? jag tycker alla är skit söta! men inte på det sättet. så dom inte säger att jag "raggar" på dom när jag säger dom ser bra ut. men iallafall, är det fel om jag är bi? jag menar jag är ung, och jag har förhoppningsvis ett långt liv framför mig.. om man ska sitta och intala sig att man är på ett visst sätt så kanske man aldrig blir kär! för mig så tror jag att jag kan bli kär i vem som helst, oavsett kön. men har inte bestämt än, eftersom jag aldrig haft känslor för en tjej. men vi får väl se, tills dess är jag straight.

i feel brand new, if you don't like it.. fuck you!

har lite att skriva om idag.. i lördags var jag på "kalas" och det va mycket kul! fast hände en liten sak med stackars mig! dom hade värmt upp en badbalja så några bada i den men jag bestämde mig för INTE bada, för sist blve jag övertalad till det och det var mycket jobbigt med min hårförlängning och allt så tänkte hoppa det. men sen sådär klockan 3 halv 4 så hade alla gått och lagt sig förutom dom som bada. och dom tyckte jag oxå skulle hoppa i men jag ville inte, men tydligen så hade jag inte så mycket att säga till om så dom kasta i mig med kläderna på istället!!! taskigt va? så då satt jag där med kläderna på i badbajlefan! men klädde av mig eftersom kändes lite dumt.. sen satt vi där till typ halv åtta.. för solen hade gått upp igen. men då hade vi ingenstans att sova, så linnea fick åka gotland runt för att sova några timmar. men jag sov en stund sen iallafall. och sen på eftermiddagen så skulle jag upp och dansa i stan o jag var så jävla trött och b-k-u-l så det var jobbigt. idag så var vi på, kan man kalla det undervisning? aja, en man som hette Emrich Roth pratade om när han satt i koncentrationsläger för han var jude. men han lyckes då överleva. det var mycket hemskt. sen var det en annan som var ung som hade vart skinhead och hade hatat judar, homosexuella och utlänningar osv. men han hade en mycket svårt uppväxt och så. men han lyckades komma ur gänget med komplikationer men nu har han barn med en utlänning. så det var ett lyckigt slut där oxå. men tyckte ändå inte det var så JÄTTE farligt ang han som var skinhead, han hade liksom inte bankat på någon oskyldig utlänning bara för att! utan han bara hata dom, eftersom personer som står mig väldigt nära har vart med i sånna organisationer pga att han blev hjärntvättad. men det slöt oxå lyckligt. men kunde ha slutat värre.. men nu ska jag försöka få ut mitt löshår och se om jag slipper köpa nytt!

jag blir helt jävla chockad alltså,

jag läste just på facebook, det var en mamma som hade skickat ut ett "kedjebrev" brev angående hennes 12-åriga son som var fast i london efter ha hälsat på sin pappa i Aten eller något. då undrar hon om någon har "möjlighet" att hennes unge kan åka med dom om dom ska därifrån. så han kan få komma hem till mamma. det där ilägget har legat där i någon dag! stackars killen verkligen! men mamman? vadfan tänker hon med om hon nu tänker överhuvudtaget? vem undrar om sitt barn kan gå åka med någon främling hem? hade det vart min unge som var fast i london hade jag bilat upp (tar inte mer än 3-4 dar) och sen hämtat han själv.. istället för att sitta inne på facebook och vänta på svar. det är ju nästa samma som HEJ PEDOFILER, FRITT FRAM! okej, gotland är ett litet ställe och alla känner alla. men för det betyder det inte att man kan lita på alla. jag skulle aldrig förlåta min mamma om hon gjort så, kanske låter bortskämt men även om det inte hänt något så är risken stor. att utsätta sin unge för det är ju helt ofattbart hur folk i ens närhet kan göra! mamman måste ha en JÄVLIGT bra anledning att inte åka och hämta han själv eller så är hon extremt egoistiskt.
NI SOM LÄSER DETTA, KOMMENTERA OM NI HÖRT NÅGON ANLEDNING! om hon inte har någon anledning, sån ringer jag ärligt upp henne!

can't handle myself.

jadu, idag stod jag i bok-cafét med bästa jennifer! och planera lite tills i morgon, för då äre parta! jag hade inte tänkt fixa i ordning mig så mycket, typ en svart tight t-shirt så man visar axeln sådär, ett par svarta tajts och en GREAT TAN!! jag har nämligen börjat sola solarium som är jäkla dåre nu.. är så fult och vara blek! så jag solade för 90 spänn härom dagen och brände röven min! sen har jag blivit sugen på att skaffa sånna läppar som kissie! nej, skulle inte tro det.. men "spruta" i lite juvederm i överläppen. det kostar typ runt tusen spänn och sen går det bort efter typ ett år. men har inte bestämt än, kan ju inte slösa pengar på allt onödigt jäkla skit.
mitt nya knark, (xtina aguilera är alltid knark) så sjukt bra! precis min smak! :*

don't be scared, i've done this before.

orkar typ inte skriva här så mycket... men men! har inte hänt så mycket, idag åkte jag till stan och sola eftersom dom tagit bort det bra här i roma. sen gick jag vidare lite på stan och köpte ett par minishorts som var rosa och skit söta! och sen en vanlig vit t-shirt. PLUS att igår satt jag och läste kissies blogg... alltså är hon seriös? hon har förstört sina läppar fruktansvärt mycket och dom ser förjävliga ut.. och inte på tal om hennes tuttar? nog för att jag tycker att man ska ganska stora tuttisar men hennes är ju förfan lika stora som en gravids mage? inte fint! hon har även 10 kg löshår. USCH! jaja... nu ska jag dricka vatten.. snopphej.

aah.. fast nää?

sitter hemma hos angelica, och diskuterar om kvällens händelser. ska typ på partaj, men jag orkar fan inte. egentligen! kan inte sova på nätterna och tar på krafterna som fan. plus att våran chaufför är inte särskilt pålitlig heller och jag har inte lust att bli lämnad i stan. sen skulle jag egentligen tatuera mig igår men han som tatuerar var för tillfället i thailand så det blir väl nästa vecka istället. jag bestämde mig för ett litet hjärta ovanförfotknölen, på ankeln där.

but you got it all wrong.

aej, igår skulle jag, johanna och angelica sova i tält. men det vart kallt och jävligt så vi låg där ca 30 min sen gick vi in. johanna satt och proppa sönder min data med speciell porr, för speciella personer och angelica satt och tjata om någon jäkla elstål. och jag, jag satt bara och fnissa. hihi. sa jag. typ. idag så har jag inte gjort ett skit, har skrivit på uppsats. lagom kul. HAHAIHIH hejdåe!

i like it rough.

japp, nu äre påsk! igår så hände inte så mycket, jag var med angelica och tog moppen till pressan och köpte godis. sen såg vi film! sen gick jag väl ner till mig, då fick jag samtal av 2 pojkar som tydligen skulle hemm till mig. så tvinga med angelica, men hon var så jävla torr och gick upp o sov. :@ aja, sen satt dom här och gjorde narr av mig. :( haha, men idag ska vi typ käka och sen göra ingenting, får se om vi åker på lite partyy till kvällen!

RSS 2.0