what do you think when you have your hands all over me.

jag har inte skrivit här på hundra år! lägger ut en bild sen i lördags... var i svaide och det var ganska kul! var först på förparta hos cindy och drack "lite" vin sen drog vi vidare! pretty najs. hade bara ben så höll på frösa röven av mig, så jag och mitt häng satt i en bastu, värmde oss, drog en smoke och prata skit. sen fick jag 300 telefonsamtal så satt och ringde där, sen var det dags att åka hem! var hemma klockan halv fem, fats man var ju tvungen att ställa om klockan oså.
sen hände det en annan liten incident, en "kompis hångla upp en annans kompis bror, när hon hade pojkvän.. som satt där ute och vänta på henne. då är man för jävla självgod och tror man bara kan göra som man vill. men tyvärr så är detta sverige och det är det inte okej att strula med allt som rör sig, när man är "bortlovad". och stackarn vet ingenting! har också vart i det där stadiet när det är kul o strula runt, men börjar bli lite gammalt och man växer upp lite, men hon är tydligen kvar vid hinkospade-stadiet! lycka till, till henne!

we will all laugh at gilded butterflies.

nu har kanske lyckas övertalat mamma för en tatuering.. jag vill ha ett litet hjärta vid ankeln. litet diskret bara. hon verka okej med idén iallafall. hoppas det! sitter och lyssnar på håkan hellström och drömmer om sommaren.. längtar verkligen, jag längtar till så jävla mycket! och har även tagit ur min tungpiercing! orkade inte med den.. har slagit sönder mina tänder alldeles för mycket. får se om jag tar någon ny.. kanske smiley (strängen under överläppen) där har jag alltid vilja ha.. och den syns inte så mycket heller. jag har även köpt nya skor, vita låga converse men dom fanns inte i lager så tar väl ett tag innan dem kommer. we'll see, keep your eyes open.

quit playing games with my heart.

sitter och lyssnar på gammal musik, var på lite party igår.. kom hem typ 02.00 och somna med vovven, sen vakna jag halv åtta i morse, och städa hela huset. sjukt skön helg... snart påsklov, ÜBERSKÖNT!

show me your teeth.

detta är bara sjukt, kolla mina ben? har ni sett nå brunare? aaaaaaaah, jag vill verkligen ha sommar! och bli lite brun o fin.

take a bite of my bad-girl-meat.

igår somna jag klockan nio, på en fredag. fan va kul! sen väcktes jag av ett fyllesamtal från johanna... sen somna jag om igen, nu gick jag upp nio. efter en god sömn. idag kommer förhoppningsvis linnea och sover här, men får se hur det blir med det! men iallafall... idag ska jag bara ta det lugnt! duscha, om det är något varmvatten! väntar på att linnea ska lägga ut bilder från festen förra helgen, så kanske jag snor dom och lägger ut dom här! får se!

give me every reason why it's not me?

just nu ser jag ut som dalin nano från paradise hotel i håret, strippa/transa/rysk... inte speciellt snygg med andra ord! sen har jag panik över att jag ska åka till säve på antagningsprov.. helt själv. hela helgen själv hemma oxå, inte så kul det heller. får se om linnea tittar förbi eller inte! :)

i get knocked down, but i get up again.

kolla, dom här är över 35 år och är hur snyggÄ som helst? mummy.

throw your arms around me, and please protect me.

kom just hem efter en lååång natt i dalhem, pust. nu ska jag iväg och dansa... aldrig lugn och ro! hah, jag tog förresten en stor tugga ut min kind, det gjorde ont!

partiii...

 på lördag så ska vi på party hos den här tjej, kom kom kom!

bild: vickhoria.blogg.se

drink, smoke, fuck and fight?

nu är jag lycklig, för jag slösa 400 spänn på en väldigt onödig sak, (egentligen) men om det funkar så blir jag så jäkla glad, och nu menar jag inte nå knark eller nått. utan ett bra liv på burk... och ja, jag inser hur konstigt det låter! har inget att skriva, jag ska nog inte satsa på att bli bloggare.. hihi.

changes.

2009
2008
2007
2007
2007
2006

did i hear you right, cause i thought you said let's think it over?

idag vare så varmt att man till och med kunde ta på sig skinnjackan! har sett på dating i the dark, jag kan inte ens kolla på det, så jäkla pinsamt! tyckte synd om polisen som var med i senaste avsnittet, han var värsta snygg och stilig och hans dejt var stor som ett hus. och dom körde på hårt där i mörka rummet. haha, sen vart det lite jobbigt för han när han fick se henne. aja, idag ska jag väl inte göra så mycket, räkna matte... se desperate housewifes, och sen va slö. kastar in lite gamla bilder sen.

buhuuuuuuuu!

alltså, fan va arg jag är! nu har dom tagit bort alla kanaler på teven, är bara 1,2,4,6 och nå skit kanaler. inge mer desperate housewifes, hollywoodfruar, mtv... ingenting! så jävla dåligt! aaaaaaaaaaah.

tight jeans, double D's. makin' me go.. woho.

jaha... vad ska jag skriva om då? Jo, igår va jag med linnea en stund och tog en fika och hon berätta lite skvaller som alltid är kul att höra på, sen vandrade vi vidare hem till mig. och såg lite avsnitt från, the vampire diaries som linnea tydligen inte hade sett, eftersom jag är helt kåt i den serien så har jag ju alla avsnitt! (stolt)
ja, och idag så har jag bara suttit här vid datan och varit tjock. men min hund tror typ att hon är ett bergslejon, hon klättrar på mig hela tiden, hon är mysigast!! och nu ska jag fixa håret mitt och sen tjata lite på linnea om vi kanske kunde göra något. yes, det var allt!
plus att jag äntligen kom på en låt som jag undrat hela tiden över vad den hette, lägger in den. HEJ!

in my pants.

tanken slog mig just, hur lite jag använder jeans. jag älskade det plagget förut. en sommardag, då man inte orkade göra sig i ordning.. det var lite halv bra väder... dra på sig ett par slitna jeans och ett linne. ganska snyggt, och grabbigt, men skönt och man behövde inte skämmas ihjäl. hmm, jag tycker om jeans, slitna och lite utsvängda...

skin to skin.

igår hade jag så sjukt jävla kul, eller nja. kanske inte... satt hemma, vid datan och dog. idag så tänkte jag iallafall att jag ska vara social, med det verkar som om ingen vill ha med mig att göra. :s aja, får se. lägger ut en ful bild...                       

våren, kom nu!

längtar till våren, då man kan använda FINA kläder!

vovvi.

imorgon flyttar det här benranglet in i vårt hem.

RSS 2.0